Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.
Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.
Eetwinkel BeBo verhuurt zijn frietwagen speciaal voor feesten en partijen. Dus als u thuis een feestje geeft en uw gasten tijdens of na afloop van het feest wilt trakteren op een lekker frietje met een snack huur ons dan in. Wij komen graag met onze friet
Welkom op dinna.nl, de plek om jezelf eens lekker culinair te verwennen! Zoek je een kok aan huis, foodtruck of catering voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Dan zit je op dinna.nl helemaal goed! Je vindt hier namelijk het grootste
Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens
Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o
Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers
De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.
De eerste editie van Festival TREK in 2014 was een groot succes. In 2015 trokken jullie zelfs met ruim 260.000 Bourgondiërs naar het gratis toegankelijke food festival en in 2016 kwamen jullie met ruim 295.000
Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w