Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Frietexpress.nl dé frietwagen service die u op locatie kan voorzien van friet en snacks van de beste kwaliteit. Een frietwagen huren is hartstikke leuk voor op ieder familiefeestje, communiefeestje, personeelsfeestje, verjaardagsfeestje, bruiloft, schoolk
Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.
Voor al uw feestjes & events bent u bij ons aan het juiste adres: Verjaardagen, privé en bedrijfsfeesten, babyborrel, communie, lentefeest, huwelijk, jubileum
Voor ieder feestje maken wij graag een passende aanbieding. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of buurtfeest. Maar ook markten, een muziekfeest of autoshow. U vraagt en wij draaien!
Voor uw privé-, tuin-, verjaardag-, huwelijk- of communiefeestje beschikken wij over verschillende mobiele frituren.
Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e
Foodtruck festival organisatie. Bekijk snel hun agenda om te weten wanneer ze in jullie buurt neerstrijken.
We serveren vanuit onze rode Renault Estafette foodtruck de lekkerste, seizoensgebonden gerechten met een hedendaagse twist. Geserveerd in onze bolkommen, kunnen alle gerechten staand of zittend worden gegeten. Ze houden het midden tussen casual en chique
Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat