Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Bent u een bedrijf, vereniging of particulier en organiseert een evenement of een feest groot of klein. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie nieuwe frietwagen te plaatsen.
Verras uw gasten, personeel of klanten met vers gebakken frites en heerlijke snacks. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van frites en snacks op iedere locatie, niet alleen in Brabant maar ook in heel Nederland en België. Onze moderne frietwagens ziet
Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w
Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.
Bij friteswagen.nl kunt u een professionele frietwagens huren voor al uw feestelijke of zakelijke gelegenheden. Al onze frietwagens zijn onder andere voorzien van een gas gestookt frituur, 220 voltaansluiting, afzuigkap, vriezer, koelkast, afzuigkap, ver
Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers
Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!
Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens
Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.
De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.