Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Hallo, ik ben Rikske van Espressonant en ik zet koffie. Niet zomaar koffie… lekkere koffie! Als barista is het mijn passie om de lekkerste espresso, ristretto, lungo, cappuccino, latte macchiato en coftails te schenken op uw feest, beurs of evenement.
Jan & Els verzorgen alle feestjes. Eender welk aantal personen. Wij hebben verschillende feestformules, indien jou formule niet bij de onze past laat vlug iets weten, wij passen onze formule aan.
MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.
Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.
Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....
Wij voorzien uw publiek van koude schotels, hamburgers, slaatjes, pasta, ijs en meer. Of u nu een koude of warme snack wilt: Jelisnack is meer dan een zoveelste hamburgerkraam.
De frietwagen huren van De Gouden Leeuw is een gewilde afsluiter van feesten en evenementen. De nette frietwagen biedt keuze uit diverse snacks, frites en sausen. Daarnaast is de mobiele frietkraam voorzien van een automatiek. Zowel de loketautomaat als d
Fleur. Ze komt allerlei lekkers uitdelen aan je gasten en tovert een glimlach op hun gezicht. Ze zorgt voor een leuke en lekkere afleiding. Ze maakt je event origineel en ze komt altijd in stijl… Dát is waar de populaire ijswagen, beter bekend onder de na
Zowel publieksevenementen, bedrijfsevenementen als privefeesten worden door ons van een professionele catering voorzien. Dit kan met de klassieke frituurwagens en hamburgerwagens maar ook uitgebreider met standen of wagens voor ondermeer pizza, belegde br
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ