Onze Frituur in de buurt daar kan je lekker frietjes en schotels eten. Wil je afhalen dat kan ook je kan telefonisch bestellen maar ook online bestellingen ingeven. Zo hebben we ook zelfbereide Goulash, Stoofvlees en videe. Mosselen zijn dan weer verkrijgbaar in seizoen. Ook Angus Burger en Shoarma schotel of misschien liever een heerlijke Steak. Zoals je al merkt hebben we een uitgebreide kaart en voor ieder wat wils.
Willen jullie lekkere verse frietjes aan huis , voor een evenement, communiefeest, trouwfeest, pensionering, bedrijfsactiviteit, opendeur, fuif....
GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.
Wagens zijn bij ons te huur voor de minimale lengte van 1 dag. Een frietwagen huren voor een langere periode is ook mogelijk. Onze moderne schone en frisse wagens worden jaarlijks gekeurd door de brandweer en zijn ingericht volgens de huidige HACCP nor
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ
Voor al uw feestjes & events bent u bij ons aan het juiste adres: Verjaardagen, privé en bedrijfsfeesten, babyborrel, communie, lentefeest, huwelijk, jubileum
Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.
Geeft u een feest? Hebt u dan graag een frituurwagen? Wilt u graag extra party accessoires bij uw feestje of voor bij de frietwagen?
Heb je trouwplannen, verwacht je een kindje, plan je een heus evenement... dan is deze dag ideaal om uitgebreid kennis te maken met het zoete aanbod van De Sjampetter. een prachtig trouwbuffet zal te bezichtigen zijn en uiteraard kan er geproefd worden..
In onze zoektocht naar de perfecte hamburger reisden we de wereld rond. In New York viel het ons op dat er een enorme cultuur van foodtrucks heerst.
Jong, vernieuwend, ambitieus, professioneel, passioneel en vakmanschap. Dit zijn nog maar een paar sleutelwoorden voor wie we zijn. Wat begon als een passie voor vlees en Barbecue, groeide al vlug uit tot een passie voor koken en smaak. Dit willen w