Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
We beschikken over zowel oude, rustieke modellen alsook volledig opgeknapte Vespa Apes. Allen zijn ze op hun eigen manier inzetbaar als food truck of eyecatcher.
Lekkere catering van Makadam Foodtruck uit Heist-op-den-Berg In navolging van hun gezonde en evenwichtige eetgewoonten startten Sandra en Steven begin 2016 vanuit Heist-op-den-Berg hun eigen foodtruck. Sindsdien serveert Makadam zelfbereide en dagverse
frituren de vliegerfrituren de vliegercatering de vliegercatering de vlieger Wij verzorgen ook uw party of bedrijfsfeest met onze moderne en volledig ingerichte mobiele frituur! Prijsoffertes worden samen met u opgesteld naar uw wensen en budget!
Foodtruck huren Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Fo
Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!
Eetwinkel BeBo verhuurt zijn frietwagen speciaal voor feesten en partijen. Dus als u thuis een feestje geeft en uw gasten tijdens of na afloop van het feest wilt trakteren op een lekker frietje met een snack huur ons dan in. Wij komen graag met onze friet
Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet “Otto” inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten.
Event Service verzorgt uw evenement met de beste kwaliteit van Jumbo Mosselen, rechtstreeks geleverd van de groothandel.
VOOR AL UW FEESTJES EN EVENEMENTEN RUIME KEUZE EN EIGEN SUGGESTIES Met Buikje Vol verzorgen wij intussen al 13 jaar de catering voor heel wat sport - en muziekevenementen. Met onze vloot mobiele frituren en hamburgerwagens brengen wij iedere snack aan
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ