Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
MR.BRASA foodtruck is ontstaan uit liefde voor eten en het samen zijn met de familie. Gezelligheid staat centraal en iedereen is welkom aan tafel.
Voor de catering op locatie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, dit alles om een goed verloop te garanderen. Charlies Frituur blijft met u meedenken en daarom hebben wij ook voor kleinere groepen diverse mogelijkheden.
VOOR AL UW FEESTJES EN EVENEMENTEN RUIME KEUZE EN EIGEN SUGGESTIES Met Buikje Vol verzorgen wij intussen al 13 jaar de catering voor heel wat sport - en muziekevenementen. Met onze vloot mobiele frituren en hamburgerwagens brengen wij iedere snack aan
Met Kafé Kasserol willen wij mensen van alle culturen samenbrengen. Tijdens uw culinaire wandeling geniet u van heerlijke gerechten, muzikale omkadering en optredens van tal van folkloristische groepen uit Lier. De Lierse Keersters en de Gezellen van ‘t G
Bent u een bedrijf, vereniging of particulier en organiseert een evenement of een feest groot of klein. Wij bieden u nu de mogelijkheid om onze mooie nieuwe frietwagen te plaatsen.
Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie
Welkom op de website van Partytools Ridderkerk Welkom bij Partytools Ridderkerk, De website waar u alles kunt vinden om uw feest of evenement tot een succes te maken. Partytools Ridderkerk heeft een breed assortiment aan producten, diensten en concepte
Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.
Foodtruck festival organisatie. Bekijk snel hun agenda om te weten wanneer ze in jullie buurt neerstrijken.
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat